Nieuws

Doe jij ook mee?

We zijn op zoek naar muzikanten (ook met authentieke instrumenten zoals totobuang, suling, tifa), zangers en zangeressen, kinderen, voetballers, dansers en danseressen, figuranten, acteurs en actrices van Molukse afkomst voor de laatste en grootste theatervoorstelling van de ADAK trilogie. Ook achter de schermen kunnen we je hulp alsverkeersregelaar, kostuumassistent of publieksbegeleider goed gebruiken. Of je nu ervaren bent of gewoon enthousiast, doe mee! Dit is een unieke kans om je Molukse geschiedenis te delen met een groot publiek. Stuur ons gerust een bericht als je geïnteresseerd bent of meer informatie wilt.

  • ​Claudia Sapia 06-51766697
  • Miranda Bolhuis 06-25143948
  • info@adak-theater.nl

Nieuws

Het laatste deel van het theaterdrieluik Aan De Andere Kant

Een theatrale reis van het kamp naar een Molukse woonwijk

Een herkenbaar verhaal over de mensen uit De Oost

Een aangrijpende voorstelling over een verloren liefde in turbulente tijden

Een avondvullende theaterbelevenis op drie locaties voor jong en oud

Een ontmoeting tussen culturen en generaties

Een liefdesverhaal over conflict en verzoening, over integratie, over vroeger en nu

Samen genieten van muziek, dans en heerlijk eten